Het gaat nu heel snel met Ricardo Kishna. Het talent van Ajax debuteerde in korte tijd in de Europa League en de Eredivisie, maar mag nu ook zijn opwachting maken voor Jong Oranje. De bondscoach van dat elftal heeft hem opgeroepen na een blessure van een andere Ajacied, Lesly de Sa. De Sa verving op zijn beurt weer Guus Hupperts, maar moet zelf dus afhaken met een bovenbeenblessure. Kishna werd voor het eerst sinds lange tijd weer opgeroepen voor Oranje onder 19, maar verlaat die selectie dus.

Kishna heeft zich dit seizoen definitief in de kijker gespeeld bij het grote publiek. Het talent kwam over vanuit de jeugdopleiding van ADO Den Haag, maar kende veel blessureleed in Amsterdam. Tegen AZ maakte hij zijn debuut in de Eredivisie, waarin hij meteen trefzeker was. Na een schitterende rush scoorde hij via de binnenkant van de paal de 3-0.

Op woensdag 5 maart neemt Jong Oranje het in een oefeninterland op tegen Jong Israƫl. Mickey van der Hart, Stefano Denswil en Mike van der Hoorn hebben ook een uitnodiging ontvangen.