De trainer van AEK Athene gaf op de persconferentie aan Ajax het best voetballende team in Groep E te vinden. Hij vond Ajax beter spelen dan Bayern München en Benfica. Erik ten Hag is blij met het compliment maar laat ook weten dat zijn team de grenzen moet blijven verleggen. “Dat is een mooi compliment voor ons, maar ik laat die waardering over aan anderen. Wij willen zo goed mogelijk voetbal spelen en proberen ons continu te ontwikkelen. Daar moeten we mee bezig zijn. En die complimenten nemen we voor lief.”

“We komen er ook door in een goede flow en daar willen we in blijven”, vervolgt hij op de persconferentie. “Dat kan alleen maar als je jezelf continu blijft uit dagen en je grenzen blijft verleggen.”

Grenzen blijven verleggen

Morgen kan Ajax overwintering in de Champions League veilig gaan stellen. “Het maakt ons ook trots, maar daar koop je alleen niks voor. We willen titels en prijzen winnen. We hebben al een paar keer dit seizoen onze grenzen verlegd. We wilden in Europa komen, de Champions League bereiken en nu kunnen we overwinteren in de Champions League. Daar moeten we nu vol voor gaan en onze grenzen moeten we blijven verleggen.”

‘Goede beslissing om naar Ajax te komen, misschien blijf ik wel altijd hier’