Ten Hag stond voor de camera van Veronica en was nog steeds erg gefrustreerd over het verloop van de wedstrijd. Ten Hag vond dat je over een aantal beslissingen erg kunt twijfelen. Ten Hag vond dat de discutabele beslissingen niet alleen aan de scheidsrechter (Rocchi, red.) te wijten was. Maar Ten Hag vond dat dit lag aan de gehele arbitrage en vooral ook aan de VAR. In twee wedstrijden wordt Ajax gestraft door met name de VAR. En Ten Hag vond dat echt waanzinnig. Op de vraag wat hij vond van de rode kaart op Veltman, antwoordde Ten Hag dat de hand van Veltman naast het lichaam hing. “Je kan moeilijk zijn arm eraf hakken”‘; was het commentaar. Ten Hag vond dan ook dat dit nooit een tweede gele kaart kon zijn voor zijn centrale verdediger.

Op de vraag of de trainer van Ajax wel had genoten, antwoordde Ten Hag met dat hij een fantastische wedstrijd had gezien. Ten Hag zag ook fantastische goals en een aantal zeer belangrijke reddingen van zijn keeper, Onana. Ook had Ten Hag genoten van het spel van de 9 overgebleven spelers. Ten Hag zag zijn ploeg er met 9 man nog gevaarlijk uitkomen. Dat resulteerde in kansen voor Alvarez en Mazraoui. Ten Hag besloot door wederom aan te geven dat hij erg trots was op zijn ploeg.

De verslaggever vroeg Ten Hag of hij kon leven met een punt? Ten Hag antwoordde met dat Ajax nog steeds bovenaan staat en dat zomaar anders kunnen zijn. Ten Hag vond dat Ajax wel erg hard werd gestraft op deze avond. Of hij de scheidsrechter nog had aangesproken, vroeg de verslaggever. Ten Hag had hem (Rocchi, red.) een hand gegeven, maar daarna ook heel boos aangekeken. Ten Hag sloot af met het feit dat Ajax echt wel op de goede weg is.