Kenny Tete heeft zaterdag zijn debuut gemaakt in de basis bij Olympique Lyon. Een week eerder moest hij het nog doen met een invalbeurt van een halfuur. Nu startte hij samen met oude bekende Bertrand Traoré in de basis tegen Bordeaux.

Vroege voorsprong

Lyon kwam al na 10 minuten op voorsprong via Fekir en halverwege de eerste helft was het Tete die de score wist te verdubbelen. Uit een vrije trap van Memphis Depay wist Tete voor de 2-0 te zorgen. Nog in de eerste helft kwam Lyon met 10 man te staan, nadat Darder twee keer geel had gepakt.

Traoré

Bordeaux kwam nog voor rust terug in de wedstrijd, maar Bertrand Traoré maakt de marge een kwartier voor tijd weer twee goals. Dat bleek echter niet genoeg, want met twee goals in de slotminuten van de wedstrijd, wist Bordeaux alsnog langszij te komen.