Net als iedere Ajacied, was ook Theo Janssen niet blij met de wedstrijd van vandaag. Hij sprak na de wedstrijd met Eredivisie Live.

“Het was absoluut niet best vandaag. We hebben heel veel problemen als de tegenstander ons onder druk blijft zetten. Dan willen we blijven voetballen, al denk ik soms: geef lang, sluit aan en ga voor de tweede bal. Het blijven voetballen wordt overdreven en dat maakt ons onzeker.”

“Ik kan natuurlijk alleen voor mezelf spreken. Mijn kracht ligt in veel aan de bal zijn, maar als ik drie ballen heb gehad is dat veel. Verder heb ik alleen corners genomen.”

Verder was Theo Janssen absoluut niet te spreken over het publiek. “In de rust beginnen ze al uit te fluiten. Als Greg wordt gewisseld komt er een cynisch applaus van hier tot Tokyo. Als het goed gaat, is iedereen zogenaamd supporter, terwijl als het even iets minder gaat het meteen zo negatief is.”

“In de kleedkamer hadden we het er al over. We vonden het niet gepast. Natuurlijk moesten wij ook meer brengen, maar het publiek ook. Of het verlammend werkt? Ik denk het wel ja.”