De Johan Cruijff Arena is tot de nok toe uitverkocht vanavond. Daarnaast wist Ajax ook het Ziggo Dome uit te verkopen. In de concerthal wordt een viewing party georganiseerd. In totaal zullen er dus zo’n 67.000 Ajacieden in of rondom de Johan Cruijff Arena naar het duel met Real Madrid kijken. Heb je naast een kaartje gegrepen en wil je toch gezellig het duel in Amsterdam kijken? Dan zijn dit de beste opties!

Het supportershome

De plek die natuurlijk niet mag ontbreken op dit lijstje is het supportershome. Na de brand in 2015 opende Marc Overmars op 16 januari het gloednieuwe home. Het home gaat vanmiddag al om 17.00 open voor een biertje. Ruim voor 21.00 zullen veel van de aanwezigen het stadion opzoeken. Maar heb je geen kaartje? Dan is dit dé plek om vanavond de wedstrijd te kijken.

Sfeerbeelden van opening nieuwe supportershome

Café de Waard – Leidseplein 14

Op een van de drukste pleinen van Amsterdam vind je Café de Waard. Alle Ajax-wedstrijden zijn hier op liefst 12 schermen te zien! Zit je vanavond dus in hartje Amsterdam, dan is Café de Waard een goede optie! En wees gerust, je kunt er zeker ook een lekker hapje eten.

Café Thijssen – Brouwersgracht 107

Wil je de Klassieker in de Jordaan kijken dan zijn er genoeg opties. Op de hoek van de Lindengracht en de Brouwersgracht vind je Café Thijssen. Bier en hapjes zijn er genoeg en na de wedstrijd zul je hier een eventuele overwinning kunnen vieren met livemuziek.

Lokaal Edel – Postjesweg 1

Bij Lokaal Edel zit je goed vanavond! Tussen 18.00 en 20.00 wordt er een ‘Ajax-menu’ geserveerd. Voor €22,50 kun je genieten van een entrecôte met patat, sla en een kopstootje. Heb je gereserveerd voor het diner? Dan zit je vervolgens eerste rang als de wedstrijd aan gaat op de grote schermen!

Eetcafé De Avonden – Middenweg 398

De Avonden is een klassiekertje op de Middenweg, alles ademt hier Ajax en Amsterdam. Het is hier dan ook steevast behoorlijk druk als Ajax speelt. Kom op tijd, dan kun je hier ook nog een prima hapje eten voordat de wedstrijd begint.