© Proshots

Goed nieuws voor de liefhebbers van jeugdvoetbal, want het Youth League-duel van Ajax O19 is vanavond live te volgen. In dit play-off duel treft Ajax O19 op de Toekomst het Italiaanse Juventus. In de eerdere rondes wist Ajax eenvoudig te winnen van Breidablik uit IJsland en PAOK Saloniki.

Zowel Ajax als Juventus heeft met Kluivert en Kean grote aanvallende talenten talenten in huis. De voormalige Youth League-spelers braken dit seizoen door in het eerste elftal van hun club. Kean werd zelfs de eerste speler die in dit millennium geboren is en minuten maakte in de Champions League. Deze talenten zullen vanavond in het Youth League-duel dus niet meer actief zijn, wat wel weer kansen biedt voor andere, nog jongere talenten. Zo is Daishawn Redan, net 16 geworden, opgenomen in de selectie van Ajax.

Wie Ajax O19 vanavond live in actie wil zijn, zit goed met een Ziggo-abbonement. Op Ziggo Sport Select wordt het duel uitgezonden. Maar ook wie geen klant is bij Ziggo hoeft niet te treuren, het duel wordt ook live uitgezonden op uefa.com.