De maand mei zit er weer op, dus is het tijd voor een korte terugblik. We zetten onze 5 populairste artikelen van de maand mei voor je op een rijtje, zodat je die op je gemakje nog eens terug kunt lezen.

1. Dit is hoeveel geld ik afgelopen seizoen uitgaf aan Ajax

Het was een schitterend seizoen voor Ajax en de supporters, maar dat betekende dat het ook een vrij prijzig seizoen was voor supporters die de club achterna reisden. Ik rekende uit hoeveel Ajax mij afgelopen seizoen kostte en kwam tot een schrikbarende ruim €4.000. Waar dat geld dan heen ging? Lees het hele artikel.

2. Silver nu écht op de middenstip

In april waren we in de ban van #Silveropdemiddenstip, maar voor Ajax – Tottenham was dat helaas niet mogelijk. Voor het duel tussen Ajax en FC Utrecht stond Silver dan alsnog op de middenstip en zijn optreden werd massaal teruggekeken. Bekijk hier nog eens het optreden van Silver op de middenstip.

3. Spontane huldiging bij het stadion

Dat Ajacieden smachtten naar een prijs was duidelijk. En hoewel de eerste prijs die werd binnen gehaald ‘slechts’ de beker was, was het feest er niet minder om. Bij terugkeer bij de Johan Cruijff Arena werd de selectie massaal onthaald door de supporters en volgde een spontane huldiging, die heerlijke beelden opleverde. Kijk hier de spontane huldiging terug.

4. Dronken Ajacieden vieren feest

Een week later was dan ook de landstitel binnen en dat was reden voor een huldiging en een mooi feestjes voor de spelers en hun familie en vrienden zelf. De spelers gingen flink uit dan dak en er gingen flink wat biertjes en andere alcoholische versnaperingen op. Ook dat resulteerde in fantastische beelden.

5. De Champions League-droom van Nouri

Abdelhak Nouri sprak in 2016 uit dat het zijn grote droom was om ver te komen met Ajax in de Champions League. Een filmpje dat nu absoluut kippenvel oplevert. Want Ajax maakte dit seizoen de Champions League-droom van Abdelhak Nouri waar en reikte tot de halve finale. We hopen dat hij er wat van heeft meegekregen. Kijk hier het interview met Nouri nog eens terug.


Met de code '5EU-CADEAU' krijg je €5 korting.