Voor de zevende editie van Gestion Copa Amsterdam zijn we op zoek naar gastgezinnen. De Braziliaanse ploegen Cruzeiro en Botafogo (foto) komen eind mei naar Amsterdam. Voor deze jeugdspelers zoeken wij gastgezinnen.

Zowel de spelers van Cruzeiro als die van Botafogo (de club van o.a. Garrincha) zullen tijdens de Copa Amsterdam (27, 28 en 29 mei) in gastgezinnen gaan verblijven. Het is de bedoeling dat er 2 spelers per gezin komen zodat ze ook nog een beetje houvast aan elkaar hebben.

De spelers van Cruzeiro komen aan op maandag 23 mei en vertrekken weer op 30 mei. De jeugdsterren van Botafogo komen aan op donderdag 26 mei en vertrekken weer op woensdag 1 juni. Helaas kunnen wij geen vergoeding voor de gastgezinnen bieden (uiteraard krijgt ieder gezin wel VIP kaarten voor het toernooi) maar weet dat daar weer een onvergetelijke week of 6 dagen tegenover staan!

Lijkt het je leuk om voor ongeveer een week twee toekomstige voetbalsterren in huis te hebben? Dan is dit je kans! Stuur een email naar Marina Bogaard voor meer informatie.