Het elftal van hoofdcoach Frank de Boer traint in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen De Graafschap aanstaande vrijdag. De Ajacieden kregen, twee dagen voor het treffen met de Superboeren, een uitgebreide en lange oefensessie voorgeschoteld.

Na de warming-up te hebben voltooid op een van de mistige velden van de Toekomst, kon de oefensessie beginnen. Er werd onder andere geoefend op balaannames, kaatsbewegingen en passtechnieken. Door middel van een partijvorm kwamen onder meer deze drie elementen aan bod.

Demy de Zeeuw (liesklachten) en Siem de Jong (schouderklachten) trainden deels met de groep en vervolgden binnen in het krachthonk een individuele oefensessie. Dario Cvitanich, die geblesseerd is aan zijn rechterkuit, trainde apart met fysiotherapeut Frank van Deursen.

Donderdag is de laatste training in aanloop naar de competitiewedstrijd tegen De Graafschap. Het thuisduel begint vrijdag om 20:45 uur.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor Ajax – De Graafschap. Er is vrije verkoop, je hebt dus geen Club Card nodig. Koop je kaarten online via onderstaande link of via een van de verkooppunten van TicketBox bij jou in de buurt. Op de wedstrijd zijn de stadionkassa’s vanaf 18:45 uur geopend. De kassa’s bevinden zich aan de Noordzijde van het stadion, ter hoogte van ingang D.

Bron: Ajax.nl