© Proshots

De loopbaan van Amin Younes lijkt steeds chaotischer te worden. VfL Wolfsburg leek de redder in nood voor de Duitser, maar Jörg schmadtke, directeur van de Bundesliga-club, heeft aan de Duitse tv-zender SPORT1 bevestigd dat de transfer in afgeketst, weet Voetbal International te melden.

Sinds de winterstop van afgelopen seizoen is de loopbaan van Amin Younes bizar te noemen. Door een uitstekend seizoen bij Ajax verdiende de vleugelspeler een transfer naar Napoli. Younes bedacht zich uiteindelijk door nog altijd onduidelijke redenen en ontkende vervolgens een handtekening te hebben gezet onder een vijfjarig contract voor deze zomer. De Italiaanse topclub claimde echter dat de club in totaal 31 handtekening van Amin Younes zou hebben. Het is dus gewoon de bedoeling dat de linksbuiten zich moet melden in Napels. Echter weigert Younes dit te doen, waardoor voorzitter Aurelio de Laurentis de Duitser zou willen verkopen. De vraagprijs voor de aanvaller zou twintig miljoen euro bedragen.

Het Duitse VfL Wolfsburg, dat ternauwernood degradatie ontliep, was bereid om dit bedrag te betalen, maar ziet toch van de transfer af. Volgens Schmadtke zitten er teveel obstakels voor de transfer die nog altijd niet zijn weggenomen. Younes zou inmiddels gebroken hebben met zijn zaakwaarnemer Sedat Duraki. Tegen zijn zin in zal de Duitser daarom bij Napoli blijven.