© Proshots

Bertrand Traoré debuteerde gisteravond voor Ajax. De 20-jarige aanvaller is blij met zijn debuut, maar baalt van het resultaat. Ajax speelde met 2-2 gelijk tegen Roda JC. “Dit is een teleurstellend resultaat voor mij en voor de hele club. We moeten weer hard werken en geconcentreerd blijven, want we hebben dinsdag een belangrijke wedstrijd”, vertelt de Chelsea-huurling in gesprek met Ajax TV.

“We hebben geen tijd om lang bij dit resultaat stil te staan”, vervolgt hij. “Dit was voor ons een les en over drie dagen moeten we er staan. Als je voor de ze club speelt, moet je iedere wedstrijd proberen te winnen. Vandaag was het geen goed resultaat, maar we moeten vooruit kijken en er weer tegenaan gaan.”

De Burkinees kwam in de tweede helft in het veld voor Kasper Dolberg en was tot twee keer toe dicht bij een treffer. “Ja, ik was erg dichtbij en ook wat ongelukkig. Dat is voetbal, hopelijk gaat het de volgende keer beter. Het spel met mijn teamgenoten ging wel aardig. We hadden een paar combinaties, waarvan er enkele mislukten. Voor een eerste keer dat we met elkaar speelden, ging het oké. Na verloop van tijd gaan we elkaars bewegingen beter leren kennen. Dat zal onze prestatie ten goede komen.”