Na de Europese uitschakeling van afgelopen donderdag is er eigenlijk geen tijd voor Ajax om te treuren. AZ komt vanavond op bezoek in Johan Cruijff Arena en laat dat nou net de grootste titelconcurrent zijn.

Het gat tussen beide ploegen is op dit moment 3 punten. Een simpel rekensommetje leert dus dat beide ploegen na vanavond naast elkaar kunnen staan, maar dat Ajax ook zomaar eens 6 punten los zou kunnen staan. Een volle Johan Cruijff Arena zal Ajax steunen om dat laatste te bereiken.

Heb je geen kaartje voor het duel? Ook dan hoef je uiteraard niets te missen op deze Super Sunday. Het duel tussen Ajax en AZ wordt door FOX Sports uitgezonden op hun eerste zender: FOX Sports 1.

Ben je KPN-klant? Dan kun je het duel ook zien zonder abonnement op FOX Sports. FOX Sports zendt de wedstrijd namelijk uit op hun eerste zender: FOX Sports 1. Deze zender is gratis voor KPN-klanten.

TIP: Wil je alle zenders van FOX Sports gratis kijken? Dan kan met KPN Compleet. Je krijgt dan gratis toegang tot alle zenders van FOX Sports, voor zowel de Eredivisie als de buitenlandse competities.