Twee weken geleden verraste Ajax iedereen door Borussia Dortmund met 4-0 van de mat te vegen. Een fantastische avond waar nog lang over zal worden nagepraat. Maar hoe mooi zou het zijn als Ajax dat in Duitsland weet te herhalen? De Amsterdammers worden gesteund door minimaal 4.400 supporters in het stadion, maar ook de thuisblijvers kunnen het duel natuurlijk volgen. Het duel wordt uitgezonden op verschillende tv-zenders.

Borussia Dortmund – Ajax op RTL 7

De eerste optie is om de wedstrijd te kijken op RTL 7. Die zender is voor iedereen met een gewoon tv-abonnement te ontvangen, dus dat komt mooi uit. De voorbeschouwing start hier om 20.00, met Dirk Kuyt, Wesley Sneijder, Ron Vlaar en Jan Boskamp. Misschien niet je favoriete gasten, maar gelukkig zijn er ook mogelijkheden om BVB – Ajax op een andere zender te kijken.

Borussia Dortmund – Ajax op Ziggo

Een andere optie is om Ajax – Borussia Dortmund te volgen via Ziggo, dat de wedstrijd uitzendt op Ziggo Sport Voetbal. De uitzending begint om 20.55. Op alle Ziggo-kanalen is er volop Champions League te zien. Op het open kanaal wordt eerst AC Milan – FC Porto uitgezonden, gevolgd door een schakelprogramma voor de wedstrijden van 21.00, waaronder dus die van Ajax. Wie ook de verrichtingen van groepsgenoten Besiktas en Sporting Portugal in de gaten wil houden, kan terecht op Ziggo Sport Docu.