In de Eredivisie heeft Ajax na 4 duels samen met PSV nog de volle score: 12 punten. Op doelsaldo staan de Eindhovenaren bovenaan. Wellicht kan Ajax zaterdagmiddag in de Johan Cruijff Arena tegen Cambuur ook aan het doelsaldo werken. Vorig seizoen eindigde het duel in een 9-0 zege voor de Amsterdammers.

De Johan Cruijff Arena is uitverkocht, al lijkt het erop dat er best wat stoeltjes leeg blijven. Dat er geen treinverkeer is rondom het stadion en station Duivendrecht maakt het voor sommige supporters lastig om af te reizen. Gelukkig kun je het duel natuurlijk ook op tv volgen.

Ajax – Cambuur: op welke zender?

Wil je het duel tussen Ajax en Cambuur zien? Dan is er goed nieuws: de wedstrijd wordt uitgezonden op de eerste zender van ESPN. Bij de meeste tv-aanbieders kun je deze zender gratis ontvangen, ook als je geen abonnement hebt op de zenders van ESPN. De voorbeschouwing op het kanaal begint om 16.00 en om 16.30 start de wedstrijd. Als je ook de nabeschouwing wilt zien, kun je terecht op ESPN 3. Hiervoor heb je wel een abonnement nodig.

Een jaar lang 50% korting

Als je nu overstapt naar Ziggo, krijg je een jaar lang 50% korting. Je krijgt gratis de eerste zender van ESPN in je pakket, waarmee je een heleboel duels van Ajax en andere Eredivisie-ploegen kunt zien. Wil je er zeker van zijn dat je niets hoeft te missen? Kies dan voor ESPN Compleet.