De thuisduels van Ajax volgen elkaar in hoog tempo op. Na de duels met FC Groningen en Besiktas is het tijd voor het derde thuisduel in 8 dagen, FC Utrecht komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Het duel waarin de broertjes Timber voor het eerst tegenover elkaar zullen staan.

Het stadion is zoals gebruikelijk uitverkocht, maar het duel is uiteraard ook op tv te volgen. Je kunt dus ook lekker op de bank blijven zitten op deze regenachtige zondagmiddag.

Ajax – FC Utrecht: op welke zender?

Het duel tussen Ajax en FC Groningen begint om 14.30 en wordt uitgezonden op de tweede zender van ESPN, ESPN 2. Vanaf 14.00 wordt er voorbeschouwd op de wedstrijd. Dat de wedstrijd wordt uitgezonden op ESPN 2, betekent helaas wel dat je een abonnement op ESPN nodig hebt om de wedstrijd te kunnen zien. Gelukkig heeft Ziggo een mooie aanbieding, die je hieronder vindt.

Een jaar lang GRATIS ESPN Compleet

Als je nu overstapt naar Ziggo, krijg je een jaar lang ESPN Compleet gratis! Dat betekent dat je een jaar lang gratis Ajax kunt zien en alle andere Eredivisieduels. Ook de andere competities die op ESPN worden uitgezonden, kun je hierdoor gratis kijken.