We moesten het na de interlandperiode lang zonder Ajax doen, maar eindelijk komt onze club weer in actie! Go Ahead Eagles is de eerste tegenstander na de interlandperiode.

Officieel is de Johan Cruijff Arena uitverkocht, maar door werkzaamheden aan het spoor is het stadion voor veel supporters lastig te bereiken vandaag. We verwachten dan ook dat er helaas een hoop mensen thuis moeten blijven. Gelukkig hoef je alsnog niets te missen van Ajax – Go Ahead Eagles en kun je het duel ook op tv zien.

Ajax – Go Ahead Eagles: op welke zender?

De wedstrijd tussen Ajax en Go Ahead Eagles begint zaterdagavond om 20.00. Het duel wordt uitgezonden op de eerste zender van ESPN. Die zender is bij de meeste tv-aanbieders gratis te ontvangen. De wedstrijd is dus voor bijna iedereen gratis te zien op tv! Wil je ook de voorbeschouwing meepakken? Vanaf 19.45 kun je die zien op ESPN Extra.

Een jaar lang 50% korting

Als je nu overstapt naar Ziggo, krijg je een jaar lang 50% korting. Je krijgt de eerste zender van ESPN hier gratis bij. Heb je Ziggo als provider? Dan zit het gratis kanaal van ESPN op zender 421.