Vanavond moet Ajax zijn laatste kans grijpen om nog door te kunnen gaan in de Champions League. Alleen als er gewonnen wordt van Liverpool, is er op de laatste speeldag nog iets nodig. De Amsterdammers worden gesteund door een uitverkochte Johan Cruijff Arena, maar natuurlijk kun je het duel ook op tv volgen als je er niet bij kunt zijn.

Ajax – Liverpool kijken: op welke zender?

Wil je het duel tussen Ajax en Liverpool vanavond live op tv kijken? Je kunt terecht op verschillende tv-zenders. RTL7 is voor iedereen te ontvangen. Hier begint de voorbeschouwing al om 19.55, ruim een uur voor de wedstrijd dus. Om 20.55 start de wedstrijduitzending, want om 21.00 wordt er afgetrapt in de Johan Cruijff Arena. Heb je een abonnement op de sportzenders van Ziggo? Dan kun je Ajax – Liverpool ook kijken op Ziggo Sport Voetbal. Hier begint de uitzending om 20.55.

Wil je ook op de hoogte blijven van wat Rangers doet tegen Napoli en alle andere Champions League duels? Dan kun je kiezen voor Ziggo, kanaal 14. Hier start om 20.45 het schakelprogramma met alle hoogtepunten. Je hebt hier geen abonnement op Ziggo Sport voor nodig.

Een jaar lang 50% korting

Als je nu overstapt naar Ziggo, krijg je een jaar lang 50% korting. Je krijgt gratis de eerste zender van ESPN in je pakket, waarmee je een heleboel duels van Ajax en andere Eredivisie-ploegen kunt zien. Wil je er zeker van zijn dat je niets hoeft te missen? Kies dan voor ESPN Compleet.