Ajax neemt het woensdagavond op tegen Liverpool. Het zal even wennen zijn: waar de Johan Cruijff Arena normaal gesproken kolkt tijdens Europese avondjes als deze, blijft het stadion dus leeg.

Ook de kroegen zijn dicht en dus zullen we Ajax – Liverpool allemaal thuis voor de tv moeten volgen. Ten Hag gaf al aan dat hij hoopt dat de supporters de ploeg vanuit huis zullen aanmoedigen, maar veel zullen de spelers daar helaas uiteraard niet van mee krijgen. En dat terwijl Ajax alle steun waarschijnlijk goed kan gebruiken tegen Liverpool. De ploeg van Jurgen Klopp werd afgelopen seizoen met een enorme overmacht kampioen in Engeland.

Ajax – Liverpool kijken: op welke zender?

Wie Ajax – Liverpool wil kijken, heeft daarvoor twee mogelijkheden. Om 20.30 start op SBS 6 de voorbeschouwing, het duel begint om 21.00. SBS 6 is voor iedereen gratis te ontvangen.

Wil je voor Ajax al een andere Champions League-wedstrijd kijken, of heb je geen behoefte aan een voorbeschouwing? Dan kun je ook terecht op Ziggo Sport Voetbal, als je hier een abonnement op hebt. Daar is eerst RB Salzburg – Lokomotiv Moskou te zien. Aansluitend begint om 20.55 de uitzending rondom Ajax – Liverpool.

Word je nu klant bij Ziggo? Dan krijg je tot wel €240 korting.