Vanavond staat voor Ajax de derde Champions League wedstrijd van het seizoen op het programma. Napoli komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena. De Italianen wonnen hun eerste twee duels en gaan dus aan kop in de groep. Ajax won tot nu toe één duel en verloor ook één keer. Daarmee staat het met drie punten op de derde plaats in de groep. Een zege is dus belangrijk in het uitverkochte stadion vanavond.

Napoli – Ajax: op welke zender?

Wil je Napoli – Ajax vanavond op tv kijken? Je kunt terecht op verschillende zenders. Allereerst kun je terecht op RTL7. Vanaf 18.00 is daar een voorbeschouwing op de wedstrijd te zien en om 18.45 is de aftrap. Na de wedstrijd zijn er interviews en een nabeschouwing te zien.

Heb je een abonnement op Ziggo Sport? Dan kun je de wedstrijd ook op één van hun zenders kijken, namelijk op Ziggo Sport Voetbal. Hier zie je de hele wedstrijd, de uitzending start om 18.40. Misschien wil je ook op de hoogte blijven van de andere duels in de Champions League. Je kunt bij Ziggo ook los betalen voor de wedstrijd, voor €3,99 kijk je dan via de Ziggo livestream naar het duel.

Wie niet op één van de bovengenoemde tv-zenders kan afstemmen, kan ook nog kiezen om Napoli – Ajax op de radio te volgen. Vanaf 18.30 begint de uitzending op NPO Radio 1 en Ajax Radio is natuurlijk ook altijd een optie.

Een jaar lang 50% korting

Als je nu overstapt naar Ziggo, krijg je een jaar lang 50% korting. Met tv-pakket Max is daar ook Ziggo Sport Totaal bij inbegrepen, waardoor je dus altijd goed zit voor alle Champions League-duels. Je betaalt het eerste jaar maar €41,25 voor tv en internet met ESPN en Ziggo Sport Totaal

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Napoli