Na het duel met RKC van afgelopen week volgt opnieuw een thuiswedstrijd voor Ajax. De Amsterdammers krijgen Vitesse op bezoek. Er zijn opnieuw ongeveer 13.500 supporters welkom in het stadion. Ben je uitgeloot of ga je om een andere reden niet naar het stadion? Dan kun je het duel uiteraard volgen op televisie.

Ajax en Vitesse wonnen beide hun eerste duels. Beide teams speelden al tegen RKC en Sparta. Voor Ajax lijkt het duel met Vitesse een eerste, serieuzere krachtmeting.

FC Groningen – Ajax: op welke zender?

Het duel tussen FC Groningen en Ajax kun je kijken op de tweede zender van FOX Sports: FOX Sports 2. De aftrap van het duel is om 12.15. Maar de uitzending begint op diezelfde zender al vanaf 11.45, met een voorbeschouwing en beelden van de warming-up.

FOX Sports is in principe een betaalde zender, maar is bij steeds meer aanbieders is FOX Sports 1 gratis te ontvangen. Dat was al zo voor klanten van KPN en is sinds kort ook zo voor klanten van Ajax-hoofdsponsor Ziggo. Om ook de andere FOX Sports-zenders te kunnen ontvangen, moet je wel betalen.

Word je nu klant bij Ziggo? Dan krijg je tot wel €240 korting.