Tegen FC Utrecht rondt Ajax zondagmiddag een drukke periode af. Drie weken achter elkaar wisselden Eredivisieduels en Champions League-duels elkaar in rap tempo af. Na het duel met Utrecht breekt de interlandperiode weer aan en is er dus een periode van relatieve rust, al vliegen veel Ajacieden uiteraard uit voor interlands.

Maar eerst dus nog FC Utrecht – Ajax. De Domstedelingen zijn tot nu toe wisselvallig in de Eredivisie. Het levert tot nu toe een achtste plek op. Vorige week werd nog met 4-1 verloren van Heracles Almelo. Er volgde een onrustige week voor de Utrechtenaren, want trainer John van den Brom vertrok ook nog eens naar Genk. De onrustige voorbereiding van Utrecht zou, net als het leeg blijven van het stadion, weleens een voordeel voor Ajax kunnen zijn.

FC Utrecht – Ajax: op welke zender?

Wie het duel tussen FC Utrecht en Ajax live wil zien, heeft een abonnement op FOX Sports nodig, bijvoorbeeld als uitbreiding op je abonnement bij Ziggo.. Het eerste kanaal is bij veel tv-abonnementen gratis te ontvangen, maar FC Utrecht – Ajax is zondag te zien op FOX Sports 2. De voorbeschouwing op die zender begint om 11.45, de wedstrijd om 12.15.

Word je nu klant bij Ziggo? Dan krijg je tot wel €240 korting.