Meestal is het eerste duel na het binnenhalen van de landstitel niet echt een duel om naar uit te kijken. De spelers zijn nog in halve feeststemming en vaak niet 100% scherp. Dat zal deze keer hopelijk anders zijn, want de Klassieker staat zondag op het programma! Een duel dat altijd gewonnen moet worden.

Erik ten Hag gaf dan ook al aan dat hij met de sterkste elf zal starten en het duel uiterst serieus neemt. Alleen Nico Tagliafico is er vanwege een schorsing niet bij.

Feyenoord – Ajax: op welke zender?

Wil je Feyenoord – Ajax zondagmiddag live kijken op tv, dan kun je terecht bij ESPN 1. De wedstrijd begint om 14.30. Bij de diverse aanbieders, waaronder KPN is dit gratis. Bij Ziggo helaas niet, in dat geval zul je een wedstrijdpas moeten kopen. Vanaf 13.30 wordt er overigens op ESPN 3 al voorbeschouwd op de Klassieker. Om die voorbeschouwing te zien, heb je wel een abonnement nodig.

TIP: Heb je KPN Compleet? Dan krijg je een gratis zenderpakket en kun je kiezen voor gratis ESPN Compleet. Zo kun je altijd gratis alle wedstrijden van Ajax zien.

Een andere optie is het kopen van een wedstrijdpas, waarmee je Feyenoord – Ajax kunt kijken. Je kunt dan alleen dit specifieke duel zien op tv. De kosten daar voor zijn €6,00. Bij drukte werkt dit alleen niet altijd optimaal.