Na de goede start tegen Rangers zal Ajax meteen een tweede slag willen slaan in de Champions League. Daarvoor moet gewonnen worden van Liverpool. Op papier de favoriet om poule A te winnen, maar de Engelsen verloren het openingsduel verrassend met 4-1 van Napoli.

Ajax wordt gesteund door een vol uitvak op Anfield, met ruim 2.600 supporters. Ben je er niet bij? Volg deze topper dan op tv! Je hebt daarvoor verschillende mogelijkheden.

Liverpool – Ajax kijken: op welke zender?

Wil je het duel tussen Liverpool en Ajax vanavond live op tv kijken? Dan heb je verschillende opties. Op RTL7 begint de voorbeschouwing om 19.55. Je kunt dus een uur voorbeschouwen op het duel. De wedstrijduitzending start om 20.55 en duurt tot 23.00. Daarna zijn er nog tot 23.25 interviews te zien. Ook op Ziggo Sport Voetbal is de hele wedstrijd te zien, als je hier een abonnement op hebt. De uitzending begint hier om 20.55.

Wil je ook op de hoogte blijven dan de andere Champions League-duels? Dan kun je ervoor kiezen om te kijken op Ziggo, Kanaal 14. Op deze zender start om 20.45 een schakelprogramma met de hoogtepunten van alle 21.00-duels.

Een jaar lang 50% korting

Als je nu overstapt naar Ziggo, krijg je een jaar lang 50% korting. Je krijgt gratis de eerste zender van ESPN in je pakket, waarmee je een heleboel duels van Ajax en andere Eredivisie-ploegen kunt zien. Wil je er zeker van zijn dat je niets hoeft te missen? Kies dan voor ESPN Compleet.