Naci Ünüvar vertelt in een Q&A Soufiane Touzani over zijn dromen, ambities, sterke punten en verbeterpunten. De jonge Ajacied droomde al eens over zijn debuut. “Ik mocht invallen tegen Feyenoord en scoorde het winnende doelpunt. Dat is een grote, grote droom van mij.”

De 15-jarige middenvelder sloeg al meerdere keren een team over en start na de zomer in Ajax O17. Hij weet al zeer goed wat zijn sterke en – vooral ook – zijn verbeterpunten zijn. “Ik kan een doelpunt maken, ben voor mijn lengte redelijk sterk, begrijp het spelletje, heb een goede passing en ben redelijk tweebenig. Mijn verbeterpunten zijn dat ik conditioneel sterker moet worden, zodat ik het een hele wedstrijd lang vol kan houden. Ik train veel voor mezelf in de gym, daar ben ik ook vaak bij Ajax.”

Ünüvar hoopt nog lang bij Ajax te spelen. “Waar ik speel als ik 30 ben? Als ik ouder ben hoop ik ooit dan terug te keren bij Ajax. Ik ben de droom ooit hier begonnen bij Ajax, om vervolgens een stap te maken en hier weer terug te keren. Ajax zit wel echt in mijn hart, ja. Ik speel hier al zeven jaar en hoop hier gewoon nog lang te spelen.”