Ajax heeft via de officiele kanalen een update gegeven over de gang van zaken rond de kaartverkoop van de bekerfinale, die op zondag 5 mei gespeeld wordt tegen Willem II in de Rotterdamse Kuip. De kaartverkoop zal op woensdag 17 april van start gaan, waarbij er één persoonsgebonden kaart per seizoenskaart- pf clubkaarthouder gekocht kan worden.

De kaarten kosten €49,50 per stuk, waarbij de verplichte vervoerscombi per trein of per bus vanaf de Johan Cruijff Arena inbegrepen is. Om de organisatie in goede banen te leiden worden verschillende supportersgroepen per bus of per trein vervoerd. In de Ticketshop zie je voor welk vervoer je in aanmerking komt.

Op de finaledag zelf zullen de bussen  in clusters rijden, waarbij de instaptijd voor het 1e buscluster om 12:45 uur is. De treinen rijden vanaf is 12:00 uur. Het is niet mogelijk om met anderen te wisselen.

De kaartverkoop gaat woensdag 17 april om 10:00 uur van start volgens onderstaand schema. Omdat er maar 15.000 kaarten beschikbaar zijn, kan Ajax niet garanderen dat alle groepen aan bod komen.

 

kaartverkoop bekerfinale