FC Twente is hard op weg kampioen van de Keuken Kampioen Divisie te worden en daarmee een terugkeer naar de Eredivisie veilig te stellen. De kans is aanwezig dat de kampioenswedstrijd in Amsterdam wordt gespeeld, wanneer de Twentenaren het opnemen tegen Jong Ajax.

De fans van Twente willen dan ook in grote getale naar Amsterdam afreizen. Het uitvak op De Toekomst telt echter slechts 185 plaatsen, dus werd er gevraagd om meer kaarten. Ajax wil echter niet meewerken aan een Twents kampioensfeestje en weigerde dit, tot grote teleurstelling van de Tukkers.

Die hebben dan ook besloten om de wedstrijd te boycotten en de wedstrijd ergens in Amsterdam te bekijken, tijdens een zogenaamde homelessparty.

Vak P schrijft:

Homelessparty – 19-04 ’19 – 
Jong Ajax uit

Iedereen heeft kunnen lezen dat Ajax standvastig blijft vasthouden aan sportpark de Toekomst om Twente te ontvangen.
Maar liefst 185 man zijn er die dag welkom van FC Twente.
Bedenk dan ook nog eens dat (als we zo door gaan) we daar wellicht kampioen kunnen worden, dan is het organiseren van zo’n wedstrijd op een ‘amateurcomplex’ natuurlijk totale waanzin.

Wij hebben dan ook besloten dat we NIET in het uitvak zitten als deze wedstrijd op de Toekomst gespeeld gaat worden.

In Amsterdam zullen wij een homelessparty organiseren, de locatie en verdere gegevens van dit feestje wordt later bekend gemaakt, maar we beginnen al vroeg in de middag, aangezien er al velen vrij zijn deze “Goede” Vrijdag!

Kom zo veel mogelijk met EV of OV, 
bussen kunnen gemakkelijk worden tegen gehouden.😉

Laten we samen vol gas gaan voor een 3e en laatste homelessparty in dit seizoen, met maar één reden; de promotie naar de Eredivisie!

Tot vrijdag!!