© Proshots

Donny van de Beek was erg kritisch op het spel van zijn ploeg. De middenvelder baalde vooral van de gemiste kansen in het thuisduel tegen Heracles Almelo, die tot opluchting van de middenvelder toch nog met 1-0 gewonnen werd. Ook blikte Van de Beek voor de camera’s van Fox Sports vooruit op het duel met PSV van volgende week zondag.

“We hadden vooral in de eerste helft echt goede aanvallen, maar we moeten gewoon 3-0, 4-0 maken”, doelt Van de Beek op het grote aantal kansen voor de ploeg van trainer Erik ten Hag. “Dat moeten we ons wel aanrekenen. Dat hebben we wel meer wedstrijden gehad, het is elke keer weer een probleem en ik weet niet wat het is”, klinkt de middenvelder radeloos.

Verder blikte de middenvelder vooruit op het duel met PSV van volgende week zondag, waarin de ploeg uit Eindhoven de titel definitief kan pakken. “Er staat voor hun veel spanning op. Ze willen heel graag kampioen worden tegen ons, tegen de concurrent. Wij moeten er gewoon vol op klappen en zorgen dat wij dat feestje verpesten voor ze. Dat zijn ook wel mooie wedstrijden denk ik”