John van den Brom is aankomend seizoen de hoofdtrainer van Vitesse. De oefenmeester hoopt ooit een keer de hoofdtrainer van Ajax te kunnen worden. “Iedereen wil trainer van Ajax worden. Ik ook. Ajax is voor mij het hoogste in Nederland. En daarna dan een keer naar een echt voetballand. Ik kon dus al eerder naar twee clubs in het buitenland, maar dat was nog geen logische stap”, vertelt Van den Brom in het Algemeen Dagblad.

John van den Brom is aankomend seizoen hoofdtrainer van Vitesse. De oefenmeester hoopt ooit een keer de hoofdtrainer van Ajax te kunnen worden. Van den Brom hoopt ooit trainer van Ajax te worden

Door Tom Brouwer | 05 Aug 2011 om 10:36

John van den Brom hoopt ooit trainer van Ajax te worden. De oefenmeester verruilde deze zomer ADO Den Haag voor Vitesse, maar de trainer zit vol met ambities. De keuzeheer was bij de Amsterdammers eerder al werkzaam als Hoofd Jeugdopleidingen.

“Iedereen wil trainer van Ajax worden. Ik ook. Ajax is voor mij het hoogste in Nederland. En daarna dan een keer naar een echt voetballand. Ik kon dus al eerder naar twee clubs in het buitenland, maar dat was nog geen logische stap”, vertelt Van den Brom in het Algemeen Dagblad.