Keeper Mickey van der Hart verlaat Ajax en tekent een contract voor één seizoen bij PEC Zwolle, dit meldt Ajax op de officiële clubwebsite. De 21-jarige jeugdinternational kwam niet meer voor in de plannen van trainer Frank de Boer. Afgelopen seizoen voetbalde de doelman één seizoen op huurbasis voor Go Ahead Eagles in de eredivisie. Van der Hart treft bij PEC Zwolle een aantal oude bekenden. Queensy Menig, Sheraldo Becker, Boban Lazic en Abdel Malek El Hasnaoui kwamen in het verleden ook uit voor Ajax.

PEC Zwolle zag aan het einde van het vorige seizoen de gehuurde doelman Warner Hahn naar Feyenoord vertrekken. De Zwollenaren waren lang bezig met de Belgische doelman Colin Coosemans (24), maar kwamen er met zijn club KV Mechelen niet uit over de huurvoorwaarden. 
Ajax nieuws Ajax1.nl
Van der Hart werd op 13 juni 1994 geboren in Amstelveen. De keeper maakte op 29 oktober 2013 zijn debuut in het eerste elftal in de Bekerwedstrijd Ajax – ASWH (4-1). Tot nu toe speelde hij één officiële wedstrijd in het eerste elftal van Ajax. Van der Hart is een kleinzoon van oud-Ajax speler Cor van der Hart.