Gregory van der Wiel heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Valencia voor vijf seizoenen. Dit meldt de rechtsback zelf tegenover verslaggever Jan Joost van Gangelen. Nu het persoonlijk akkoord is bereikt, lijkt het maar een kwestie van tijd voordat Ajax en Valencia samen tot een geschikte transfersom komen. Van der Wiel zal pas na het seizoen vertrekken naar Spanje, mits het rondkomt.

”De clubs zijn nog in onderhandeling, maar ik verwacht wel dat dat goed komt. Ik heb gesproken met de club en het gaat de goede kant op. Als het goed is dan ga ik tekenen voor vijf jaar”, aldus Van der Wiel.

Voorlopig richt de international zich nog helemaal op Ajax: ”Ik ben er op dit moment nog niet mee bezig. Ik heb wel vaak met Maduro erover gesproken natuurlijk, maar het besef komt allemaal nog wel. Maduro heeft alleen maar goede berichten over Valencia, maar dat lijkt mij logisch.”

Foto: Afdb – Oscar