Jack van Hulten is door de KNVB aangewezen om op 13 februari het competitieduel Roda JC Kerkrade – Ajax te leiden. De arbiter wordt in het Parkstad Limburg Stadion geassisteerd door dhr. R.H.E. Bexkens en dhr. F.J.H. Jansen. Vierde official is dhr. J. de Goeij.

Op 11 december 2010 werd Van Hulten voor het laatst aangesteld voor een wedstrijd van Roda JC Kerkrade. Die avond floot de leidsman het competitieduel tegen ADO Den Haag in het Parkstad Limburg Stadion. Onder zijn leiding speelde Roda JC Kerkade destijds met 1-1 gelijk. De Kerkraadse treffer kwam van de voet van Willem Janssen.

Roda JC Kerkrade speelde voor het laatst op zaterdag 21 augustus 2010 een onderling duel tegen Ajax. In de Amsterdam Arena wonnen de Amsterdammers, via doelpunten van Mounir El Hamdaoui (2x) en de inmiddels naar Liverpool vertrokken Luis Suarez, met 3-0. Op 4 oktober 2009 speelde Roda JC Kerkrade voor het laatst een thuiswedstrijd tegen Ajax. In Kerkrade speelden Roda JC Kerkrade en Ajax toen met 2-2 gelijk. Voor Roda JC Kerkrade waren Boldiszar Bodor en Arnaud Sutchuin Djoum trefzeker.

Momenteel staan de manschappen van trainer Frank de Boer op een 3e plaats in de competitie. Roda JC Kerkrade bezet de 7e positie met 35 punten uit 22 duels. De wedstrijd Roda JC Kerkrade – Ajax begint aanstaande zondag 13 februari om 14.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion.

Bron: Roda JC