Jong Ajax heeft aan de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch slechts een punt overgehouden. Noa Lang, die een vrije rol op het middenveld had, scoorde twee keer. 

Vrij snelle achterstand, ondanks goed begin
De ploeg van Reiziger begon goed aan de wedstrijd. Ze gaven de spelers van Den Bosch vrijwel geen tijd om op te bouwen en creëerde zelf ook een aantal kansen. Tegen de verhouding in kwamen de bezoekers toch op voorsprong, door een benutte penalty, die overigens wel perfect werd binnengeschoten.

Noa Lang
Vervolgens kon Ajax het goede spel wel belonen met doelpunten, met twee keer Noa Lang in de hoofdrol. Bij de eerste goal kon de middenvelder vanaf de linkerkant naar binnen komen. Vervolgens haalde hij hard uit en schoot prachtig raak.

Vlak voor rust schoot Noa Lang weer raak, na een combinatie met spits Traoré, kon Lang zo doorlopen en liet hij de doelman kansloos met een bekeken stiftje.

Kansen voor de winnende treffer
In de tweede helft gingen de beloften op dezelfde voet verder. Zo schoot Kühn de bal na een goede actie op de lat. Het leek wachten op de derde treffer van Jong Ajax. Echter werd het juist uit een counter van Den Bosch gelijk, waarna de ploeg uit Den Bosch zelfs op zoek ging naar de overwinning. Ook de ploeg van Wil Boessen benutte de kansen niet, waarna het in de laatste tien minuten weer de beurt was aan de beloften om op zoek te gaan naar de voorsprong. Ondanks kansen van Traoré en Kühn bleef Jong Ajax steken op een gelijkspel: 2-2.