Voor de camera van Veronica had Joël Veltman een zware avond gehad. Maar Veltman was strijdbaar en vond dan ook dat de ploeg het volgende week in de Johan Cruijff Arena af moet maken. Veltman vond dat de wedstrijd op en neer was gegaan. Het deed hem denken aan de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen VVV.

Veltman vond Ajax vanavond heel slordig spelen. “We liepen te vaak achteruit”; vertelde de rechter centrale verdediger van Ajax. Net als vorige week tegen Paok vond Veltman dat Ajax moeite had met de counter. Op de vraag hoe dit nu alweer voor de tweede keer kon tegen een niet al te best goede tegenstander moest Veltman het antwoord schuldig blijven. Veltman vond dat het niet mocht gebeuren.

Over de samenwerking met Martinez wist Veltman te vertellen dat dit steeds beter gaat. In het begin was het echt aftasten. Maar nu gaat het goed vond hij. Op de vraag van de interviewer of hij door het oog van de naald was gekropen voor een rode kaart, gaf Veltman aan dat dit niet zo was. Hij vond dat hij niet op het randje balanceerde. “Soms moet je de angel eruit halen”; vond Veltman glimlachend. Veltman vertelde dat de spelers van Apoel wel erg snel gingen liggen. Deze wedstrijd was dan ook geen “Apoeltje, eitje”.