Een lange periode was Ajax de koploper in het huidige Eredivisie-seizoen 2015/2016. Onlangs heeft PSV deze koppositie overgenomen van de Amsterdamse club. Maar het seizoen is nog niet over. Zo liggen de punten nog steeds erg dicht bij elkaar en is daardoor nog alles mogelijk in dit Eredivisie-seizoen voor Ajax. Heb jij nog vertrouwen in een goede afloop voor Ajax in de Eredivisie? Dan bieden de bookmakers voor deze voorspelling jou een onwijs goede deal!

Bookmakers verdubbelen je inzet op Ajax

Je leest het goed! Wanneer jij voorspelt dat Ajax dit Eredivisie seizoen alsnog als winnaar eindigt, wordt iedere euro die je inzet op deze uitkomst verdubbeld door de bookmakers. De huidige gemiddelde quotering voor deze uitkomst is x 2.05. Dus wanneer je bijvoorbeeld 10 euro inzet op ‘Ajax kampioen Eredivisie 2015/2016’ krijg je 20,50 uitbetaald. En stel je voor wanneer je dit met honderd euro doet, dan ontvang je meer dan 200 euro wanneer Ajax kampioen wordt. Een mooie winst!

Spectaculaire bonus bij bookmakers

Als nieuwe speler bij een bookmaker krijg je vaak een welkomstbonus cadeau. Vrijwel alle bookmakers bieden nieuwe spelers een flinke welkomstbonus aan. De reden dat bookmakers dit doen is vrij eenvoudig: nieuwe spelers naar zich toetrekken. Iedere bookmaker probeert met zo’n bonus zich te onderscheiden, en soms lijkt het dan ook wel alsof er een heuse strijd gaande is. Als klant profiteer je hier natuurlijk van! Je kan namelijk met extra veel geld inzetten. Wanneer je gebruik maakt van deze bonussen, is het wel verstandig de bonusvoorwaarden door te nemen. Elke bookmaker hanteert namelijk aparte voorwaarden om deze bonus vrij te spelen.

Voorspelling doen op Ajax als kampioen? Bekijk de beschikbare bookmakers voor Nederland en kies de bookmaker die het best bij jou past. Bekijk hier het overzicht van bookmakers!