Ajax zal vanavond in het duel met Standard Luik in dezelfde formatie aantreden als tegen Sturm Graz, zo verwacht het Algemeen Dagblad. De Telegraaf denkt echter dat Daley Blind een basisplaats zou kunnen krijgen.

Wanneer Ten Hag Blind fit genoeg acht om te starten, zal dit waarschijnlijk ten koste gaan van Carel Eiting, in Graz nog een van de uitblinkers aan Ajax-kant. Carel Eiting maakt mogelijk plaats voor Frenkie de Jong, die doorschuift naar het middenveld, zo schrijft De Telegraaf.

Het AD verwacht niet dat Blind aan de aftrap zal verschijnen, maar dat De Jong in eerste instantie opnieuw plaatsneemt in de verdediging. Net als tegen Sturm Graz zullen Eiting en Lasse Schöne een duo op het middenveld vormen, wat opnieuw ten koste zou gaan van Donny van de Beek.

Vermoedelijke opstelling Ajax AD: Onana, Mazraoui, De Ligt, F. de Jong, Tagliafico, Ziyech, Schöne, Eiting, Neres, Huntelaar, Tadic

Vermoedelijke opstelling Ajax De Telegraaf: Onana, Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico, Ziyech, Schöne, F. de Jong, Neres, Huntelaar, Tadic