Ajax speelt dinsdagavond de return van de Champions League-voorronde tegen PAOK Saloniki. De heenwedstrijd in Griekenland eindigde in 2-2, waardoor de Amsterdammers een goede uitgangspositie hebben om de play-offs te bereiken. Tijdens de persconferentie liet Erik Ten Hag al doorschemeren dat Noussair Mazraoui fit genoeg zal zijn om tijdens Ajax – PAOK aan de aftrap zal verschijnen.

De verwachting is dat Kasper Dolberg deze keer vanaf de bank moet beginnen en Dusan Tadic zijn plek in spits weer zal overnemen. Hiermee wordt de ‘Europese variant’, waarmee vorig jaar zoveel successen werden geboekt, in ere zal hersteld. Hierdoor komt er op de linkerflank een plekje vrij die vermoedelijk door David Neres zal worden ingenomen.

Voorafgaand aan de heenwedstrijd zei Ten Hag al dat Van de Beek, die de afgelopen weken nadrukkelijk met een vertrek naar Real Madrid in verband wordt gebracht, beide wedstrijden tegen PAOK zal gaan spelen. Hierdoor zal het middenveld naar verwachting verder, net als afgelopen zaterdag tegen FC Emmen (5-0), bestaan uit Daley Blind en Razvan Marin.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Onana; Mazraoui, Veltman, Martinez, Tagliafico; Marin, Van de Beek, Blind; Ziyech, Tadic, Neres.

Kijk hier op welke zenders je naar Ajax – PAOK kunt kijken:

TV-tip: Op deze zenders kijk je naar Ajax-PAOK

opstelling Ajax - PAOK