Jan Vertonghen, Siem de Jong en Marko Pantelic waren gistermiddag drie van de vele oud-spelers die op de Ajax Reünie aanwezig waren. Het werd een speciale middag die vooral in het teken stond van een eerbetoon aan Johan Cruijff. De 28-jarige Belg genoot van het weerzien met zijn oude ploeggenoten. “Het was prachtig om even op het veld te komen en om dat moment te beleven met zoveel legendes. Zo kijk ik tenminste naar deze oud-spelers. Dat was heel bijzonder. Ik heb de dag vooral doorgebracht met Siem de Jong, die ik al een lange tijd niet meer had gezien. Het was mooi om met hem veel herinneringen op te halen. Eigenlijk met iedereen. Het was een bijzondere, maar ook een mooie Ajax-dag”, blikt Vertonghen met Ajax TV terug op zijn eerste reünie.

“Het was leuk om hier te zijn en om iedereen weer te spreken. Het was eigenlijk veel te kort. Ik kom nog wel eens een keer terug”, grapt de Belgisch international. Ook Marko Pantelic genoot van de bijzondere dag. “Iedereen verandert, je weet hoe dat gaat. Het is leuk om iedereen weer te zien. Ik hoop dat we uiteindelijk samen blijven en dat Ajax veel prijzen wint die we met zijn allen kunnen gaan vieren.”

Siem de Jong vond het ook leuk om weer even terug te zijn bij zijn oude club. “Het is leuk om oud-teamgenoten en zelfs oud-trainers weer even te zien. Het is leuk om hier weer te zijn en om met iedereen bij te praten.”