Op dinsdag 5 maart speelt Ajax in de achtste finale van de Champions League de uitwedstrijd tegen Real Madrid! E&A Events, 4PM Entertainment en Beyond Sports supporten Ajax en organiseren daarom een vliegreis met een Boeing 737 naar de Spaanse hoofdstad.

De vlucht vertrekt op dinsdagochtend, rechtstreeks naar Madrid. De terugvlucht is woensdagmiddag 6 maart om 15.00 uur. Vliegtickets zijn te koop op www.metajaxnaarmadrid.nl en kosten €395,-. Op dit moment is dat de goedkoopste optie om naar Madrid te vliegen. De laatste vijftig tickets zijn nu in de verkoop, wees er daarom snel bij! Mocht je nog geen wedstrijdkaartje hebben, dan is het ook mogelijk om via deze website nog een wedstrijdkaartje te kopen.

De wedstrijd in Madrid is het tweede duel uit het tweeluik en dus kan Ajax de kwartfinale van de Champions League veiligstellen in de Spaanse hoofdstad! Wil jij daar heel graag bij aanwezig zijn en wil jij de ploeg van Erik ten Hag steunen? Bestel dan vandaag nog je vliegtickets voor de kraker in Madrid!