Op 5 maart neem Ajax het in de Spaanse hoofdstad op tegen Real Madrid. Voor ongeveer 4.000 Ajacieden zal er plek zijn in het uitvak. De kaartverkoop zal waarschijnlijk pas ergens in februari zijn, maar wie wil gaan, doet er goed aan om nu al een vliegticket te boeken.

Dat de vraag groot is, blijkt wel uit onderstaande afbeelding. Maar niet getreurd, Ajax1.nl heeft een aantal voordelige opties voor je op een rijtje gezet!

Noot: Prijzen kunnen snel veranderen, wij kunnen dus geen garanties geven op basis van onderstaande prijzen. Heb je wat langer de tijd? Blijf dan bijvoorbeeld een weekje, dat scheelt vaak flink in de prijs. 

Vanaf Amsterdam met een overstap in Frankfurt

Maandag heen en woensdag weer terug. Een wat korter verblijf in Madrid dus, maar ach: dat bespaart je ook weer een overnachting. Je stapt over op Frankfurt en hoeft daar ook niet al te lang te wachten, dus dit lijkt een prima optie.

Vanaf Brussel

Vanaf Brussel zijn er diverse opties. De beste optie lijkt op dit moment om te reizen van zondag tot en met woensdag via Brussel Charleroi, voor iets meer dan €100.

Vanaf Düsseldorf

En dan hebben we nog Düsseldorf. Voor de laagste prijzen ga je voor een wat langer of juist voor een kort verblijf. Bij de bovenste optie reis je van zondag tot en met donderdag en moet je dus 4 dagen vrij kunnen nemen van je werk. De onderste optie is van dinsdag tot en met donderdag en kost je dus 3 vrije dagen. Dit is echter wel wat tricky met het oog op het omwisselen van je wedstrijdkaartje, de eerste optie is dus het meest veilig.

Vliegen op Valencia en door met de trein

Dit klinkt misschien wat onlogisch, maar is een meer dan prima optie: op zondag heen via Valencia en op woensdag via de kuststad ook weer terug. Je kunt in een uurtje of 2 Madrid bereiken met de trein en een kaartje daarvoor kost €20. Win-win wat ons betreft, want je kunt ook Valencia bezoeken  en als Valencia op zondagavond thuis speelt ook nog eens naar Mestalla. Wij kozen zelf dan ook voor deze optie.

Je hotel boek je vervolgens uiteraard eenvoudig via Booking.com. Of ga voor een combideal via Expedia vanaf ongeveer €200 per persoon.Booking.com