Seizoenkaarten zijn erg populair bij Ajax. De laatste jaren gingen er ruim 40.000 over de toonbank en waren alle seizoenkaarten uitverkocht.

Voor het seizoen 2021/2022 kost een seizoenkaart minimaal €228. De seizoenkaarten voor deze prijs zijn beschikbaar op de tweede ring achter het doel. Voor dit bedrag krijg je toegang tot de 17 duels in de Eredivisie en krijg je 10% korting en voorrang bij de kaartverkoop voor Europese wedstrijden. De duurste seizoenkaarten bij Ajax kosten zo’n €781. Dat levert je dan echter wel een mooie plek op, op de lange zijde van de eerste ring.

Familievak

Voor kinderen tot 13 jaar zijn er goedkopere seizoenkaarten beschikbaar in het familievak. Zij kunnen in dit vak een seizoenkaart kopen voor €161. De ouder of begeleider die mee gaat, betaalt het reguliere tarief.

Business seats

Het is ook mogelijk om een seizoenkaart bij Ajax te nemen op de business seats of field seats. Deze zijn beschikbaar vanaf €2.700 per seizoen.

Seizoenkaart Ajax bestellen

Wil je een seizoenkaart bij Ajax bestellen of je e-mailadres achterlaten om op de hoogte te blijven wanneer nieuwe seizoenkaarten in de verkoop gaan? Ga dan naar de website van Ajax.