Wij zijn één van de populairste websites van Nederland en wij zijn altijd op zoek naar ‘talenten’ die ons team kunnen versterken. Onze website – met ongeveer drie miljoen pageviews en één miljoen bezoeken per maand – wordt iedere dag up-to-date gehouden door een team met talentvolle (amateur-)journalisten. Hieronder staan enkele vacatures.

Redacteuren
Wij zijn op zoek naar enthousiaste supporters van Ajax die regelmatig iets willen schrijven over Ajax, het laatste nieuws en de laatste updates rondom de club. Wij proberen dagelijks de supporters op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes rondom de club, dit proberen wij zo snel mogelijk op de site te plaatsen. Ambitieuze supporters die het leuk vinden om te schrijven, die zoeken wij, een opleiding niet vereist. Je moet goed de Nederlandse taal beheersen, ook de juiste spelling toepassen moet geen probleem voor je zijn. Je werkt vanuit jouw eigen huis, er staat geen vergoeding voor deze functie, het werk is op vrijwillige basis.

Fotografen
Bij ieder bericht op onze website staat een foto, wij hebben rechten op al het materiaal dat wordt gepubliceerd. Wij zijn op zoek naar fotografen die foto’s willen schieten bij Ajax-evenementen, trainingen en dergelijke. Wanneer nodig zullen wij zorgen voor een accreditatie. Is jouw hobby fotograferen en heb jij een goede camera tot jouw beschikking? Ook zijn wij op zoek naar fotomateriaal wat wij kunnen gebruiken op de website, dit werk moet vrijgegeven worden voor onze website. Het is dus noodzakelijk dat jij de rechten hebt op de foto’s die je beschikbaar wilt stellen.

Cameraman
Wij starten binnenkort een nieuw project. Tijdens het toernooi Gestion Copa Amsterdam, dat in mei wordt georganiseerd, gaan we verslag doen van het toernooi en bekende mensen uit de voetbalwereld interviewen. Wij zijn op zoek naar een cameraman met enige ervaring op het gebied van montage en filmen. Meld je zo snel mogelijk aan bij ons om deze functie te bezetten.

Coördinator mobile website
Wij hebben een mobile website in ons beheer, www.ajax1.mobi. Wij zoeken daarom een Ajacied die de mobile website voor zijn/haar rekening wil nemen en dit project volledig wil coördineren. Heb jij de tijd en de kennis om een geschikte website te bouwen zonder reclame? Dan zijn wij dringend op zoek naar iemand zoals jij.

Wil jij solliciteren op een openstaande vacature? Stuur dan een e-mail naar j.ellenkamp@ajax1.nl. Wij sturen dan zo spoedig mogelijk een reactie.