Prijsvraag gesloten!

Uit de vele inzendingen hebben wij één winnaar getrokken met het goede antwoord. De vijf teams die hun deelname aan de Gestion Copa Amsterdam reeds bevestigd hebben zijn:

– AFC Ajax
– AZ Alkmaar
– Tottenham Hotspur
– RSC Anderlecht
– Cruzeiro uit Brazilie

En de winnaar is….. Bas Koops uit Amsterdam. Van harte gefeliciteerd! Je hebt inmiddels een email ontvangen met instructie’s.

Maak kans op deze prachtige, door Henk Veen beschilderde kunst fles ‘Cruijff’.

De vraag:

Welke vijf teams hebben hun deelname aan de Gestion Copa Amsterdam reeds bevestigd?

Stuur je antwoord naar Prijsvraag@Ajax1.nl, slechts één inzending per email-/IP adres! De winnaar wordt vanavond om 18:00 bekend gemaakt.

De Gestion Copa Amsterdam is een internationaal top-jeugdvoetbaltoernooi voor spelers onder 19 jaar. Het toernooi vond in 2010 voor de eerste keer plaats op de historische grond van het Olympisch Stadion van Amsterdam. Op de atletiekbaan werden tribunes en een VIP-lounge gebouwd, zodat het publiek dicht op het veld zat.

Historie

Voor veel mensen is de Gestion Copa Amsterdam de wederopstanding van het roemruchte Pinkstertoernooi van Blauw Wit. Dit toernooi beleefde tientallen prachtige edities: eerst op de bijvelden van het Olympisch Stadion, later bij Blauw Wit Amsterdam. In de jaren negentig kon het Pinkstertoernooi door personele en financiële redenen helaas niet langer doorgang vinden. Wat overbleef waren eindeloos veel herinneringen en schitterende verhalen over een toernooi dat zijn weerga niet kende.

Gestion Copa Amsterdam

Op initiatief van Sander Mallie en Arnoud Lips is de Gestion Copa Amsterdam in 2005 ontstaan. Een nieuw toernooi, met historie. De tradities “Pinksteren” en “FC Blauw-Wit Amsterdam” werden in ere hersteld. Dankzij het ijzersterke deelnemersveld, de hoge bezoekersaantallen, de enorme toewijding van FC Blauw-Wit Amsterdam en de betrokkenheid van sponsors nestelde de Gestion Copa Amsterdam zich direct in het top-segment van jeugdtoernooien wereldwijd. Een stap die alleen mogelijk was dankzij Gestion Effecten: inmiddels al 6 jaar de trouwe hoofdsponsor en naamgever! 

Thuiskomst

Na vijf prachtige jaren (2005-2009) verhuist de Gestion Copa Amsterdam in 2010 van FC Blauw-Wit Amsterdam naar het Olympisch Stadion. Een mooie stap, waarmee het toernooi thuiskomt op de plek waar het ooit begon. Voor SoccerID, de organisator, is de verhuizing meer nog een mogelijkheid om rond de Gestion Copa Amsterdam méér voetbalactitiveiten te organiseren, die tezamen het Voetbalwalhalla vormen.

Het Gestion Copa Amsterdam toernooi vindt dit jaar wederom plaats in het Olympisch stadion op 27/28/29 mei 2011.

Be there!