Kom kijken naar de helden van De Toekomst!

27, 28 en 29 mei 2011 is het weer zover, dan organiseert SoccerID de ‘Gestion Copa Amsterdam’. Het toernooi, dat in 2005 bedacht werd om het oer-Amsterdamse Pinkstertoernooi van het Amsterdamse FC Blauw-Wit weer in ere te herstellen, is inmiddels uitgegroeid tot een niet te missen toptoernooi voor teams van profclubs met spelers onder 19 jaar. Ajax1.nl is er net als de laatste editie van het topevenement weer bij, net als hopelijk duizenden bezoekers en vele bekende Ajacieden. Zo loopt een Johan Cruijff graag rond als trotse aanschouwer van de toekomst van zijn Ajax.

Al vanaf de hergeboorte van het jeugdtoernooi maakt Ajax trouw deel uit van het jaarlijks sterker wordende deelnemersveld. Zo wonnen de jonge Ajacieden met daarin onder andere Vurnon Anita in 2007 nog de immense beker waarnaar het evenement vernoemd is. Naast de ‘thuis’ spelende Amsterdammers maken zoals altijd ook internationale clubs hun opwachting. Dit jaar zijn Duitsland (Borussia Dortmund), Frankrijk (Olympique Marseile), Belgie (RSC Anderlecht), Engeland (Tottenham Hotspur) en zelfs Brazilie (Cruzeiro en Botafogo FR) vertegenwoordigd.

Tickets bestel je hier: http://www.copa-amsterdam.nl/nl/nieuws.

Tickets kan je ook winnen bij Ajax1.nl! Wat moet je daar voor doen? Voorspel de rust en eindstand van NEC – AFC Ajax en in welke minuut het eerste doelpunt van Ajax gemaakt wordt. Degene die het correct voorspelt, of degene die het dichtste bij zit wint twee toegangskaarten voor Copa Amsterdam!

Stuur een email met jouw voorspelling naar Prijsvraag@Ajax1.nl!

Uitslag direct na NEC – AFC Ajax!