Maximilian Wöber was op uitnodiging van Ajax het kampioensfeest vorige week meegevierd. De Oostenrijker die afgelopen winter naar Sevilla vertrok was erg bij met de uitnodiging van zijn oude club, zo vertelt hij aan Ajax Showtime.

Na zijn vertrek behaalde Wöber’s oud-ploeggenoten de halve finale van de Champions League bereikt en ‘de dubbel’. De 21-jarige verdediger voelt dat hij ook een bijdrage heeft mogen leveren aan het succes. “Ik was onderdeel van het seizoen en heb vooral in de Champions League nog flink wat wedstrijden gespeeld. Dus ja, ik voel me er onderdeel van en dat voelt goed.”

“Het is niet hetzelfde als wanneer je er het hele seizoen hebt gespeeld. Maar als ik zie hoe de jongens reageerden toen ik terugkwam, voelde ik me nog zeker onderdeel van het team”, vervolgt Wöber, die een uitnodiging kreeg het kampioensfeest mee te vieren. “Ze vroegen mij of ik kon komen voor de festiviteiten. Ik wilde eerst bij Sevilla vragen of zij het goed vonden. Ajax vertelde dat ik moest komen, omdat ik onderdeel was van dit team. Mijn zaakwaarnemer sprak met Sevilla en zij zeiden dat het mocht. Ze vonden dat ik er onderdeel van was en dat ik het verdiende. Ik was erg blij dat ik mocht komen.”