Woensdag is het zover: de kwartfinale van de Champions League, waarin Ajax het opneemt tegen Juventus. Al 7 geweldige Europese avonden beleefden we dit seizoen in en rondom de Johan Cruijff Arena.

En ook tegen Juventus is Ultras Amsterdam van plan er een groot feest van te maken. Het woord ‘entrada’ valt dit keer niet, maar vanaf 19.00 wordt er een ‘warming-up’ gehouden aan de Zuidzijde van het stadion. Dat zal ongetwijfeld weer een feest worden. Dus be there!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ATTENZIONE ATTENZIONE! Het is een drukke periode voor menig Ajax supporter met om de 3-4 dagen een wedstrijd op het programma. Laten we deze positieve flow vast houden zowel op het veld maar vooral op de tribunes. Niemand kan meer wachten op de eerste kwartfinale tegen Juventus. Door de jaren heen is er een aardige geschiedenis opgebouwd tegen deze spaghettivreters. Het wordt tijd dat we ze gaan verslaan, niet meer, niet minder. Aanstaande woensdag zullen we dan ook aan de zuidzijde van het stadion een warming-up gaan houden. Hier zullen we de boel alvast op stelten zetten en de grond laten beven zoals alleen wij dat in Amsterdam kunnen. Ook al heb je geen kaart voor de wedstrijd dan kan je alsnog komen en in de omliggende kroegen de wedstrijd bekijken. Op tijd naar het stadion en vroeg naar binnen. JUVE MERDA! #ultrasamsterdam #uaxxx #ultras #afcajax #amsterdam #afca #ajax #ajaxamsterdam #mentalitaultras #ajaxultras #wijzijnajax #ultra #ultrastifo #ultrastyle #ultrasliberi #ultraslife #championsleague #juvemerda #odiolajuve

Een bericht gedeeld door Ultras Amsterdam (@ultras.amsterdam) op