Niki Zimling keert na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk terug naar FSV Mainz. De Deense middenvelder bevestigde dit maandagavond voor de camera van FOX Sports.

Zimling was niet echt tevreden over zijn rentree gisteravond tegen FC Emmen. “Het is jammer dat we verliezen, het gaat namelijk om winnen. Dat deden we vandaag niet, maar voor mezelf was het fijn om weer op het veld te staan. Het kan natuurlijk altijd beter, maar mijn hamstring heeft het goed gehouden”, vertelt hij over zijn rentree na zijn blessure. “Ik voel me goed, voel niets meer aan mijn hamstring. Nogmaals, het is jammer dat we hebben verloren. Het was een lastig veld en zij waren te goed. We hebben geen grote kansen gehad, maar misten ook een beetje geluk de eerste helft. In de tweede helft werd het een fysieke wedstrijd met veel duels, daar zijn wij niet zo goed in.”

Een toekomst bij Ajax ligt volgens de Deen echter niet in het verschiet. “Ik weet niet wat er zal gebeuren. Ik ga waarschijnlijk terug naar FSV Mainz, waar ik hoor. Ik heb hier niet zo veel gespeeld als ik had gehoopt. Maar dat is voetbal. Ik heb veel geleerd en we zullen zien wat de toekomst gaat brengen.” Ajax nieuws Ajax1.nl