Hakim Ziyech meldde zich maandag voor het eerst weer op De Toekomst. De Marokkaan keerde terug van zijn vakantie en is blij dat het seizoen nu ook voor hem weer gaat beginnen. “Mijn vakantie was goed. Ik ben lekker tot rust gekomen en kan er nu weer tegen aan gaan. Ik ben elf dagen in Marokko gebleven om vakantie te vieren. Nu is het weer tijd om te beginnen. Je wilt niet te lang stil zitten, omdat het begint te kriebelen om weer te beginnen”, laat hij weten aan Ajax TV.

“Als ik op vakantie ben sluit ik me echt helemaal af. Ik heb in de groepsapp nog wel contact gehad en daarnaast met de trainer af en toe. Dus ik was wel een beetje op de hoogte van alles, maar qua oefenwedstrijden heb ik me wel volledig afgesloten”, vervolgt Ziyech, die de nodige rust heeft gepakt om ook mentaal weer fris aan het seizoen te kunnen beginnen.

“Ik heb twee weken niks gedaan. Heb echt even volledig mijn rust gepakt. Ik ben nog niet helemaal fit, maar veel zal ik ook niet kwijt zijn. Ik ben wel fris in mijn hoofd en dat is het allerbelangrijkste.”

‘Ajax wil gewilde Ajacied langer binden met verbeterd contract’