Voor Ajax staat deze week het eerste duel met Juventus op het programma. Ajax plaatste zich voor de kwartfinale voor de Champions League door op sensationele wijze Real Madrid uit te schakelen. Het bereikte zo voor het eerst sinds 2003 de kwartfinale van het belangrijkste Europese toernooi. Een zeldzame prestatie dus en de kwartfinales zullen dan ook op de voet gevolgd worden.

De Johan Cruijff Arena was in no time uitverkocht voor het thuisduel en er reizen 2.100 Ajax-supporters af naar Turijn. Daarnaast zullen er woensdag en volgende week weer heel wat televisies afgestemd zijn op Veronica of Ziggo Sport, als woensdag om 21.00 de bal gaat rollen in Amsterdam. Zo schakelden er een maand geleden maar liefst 2,8 miljoen mensen in voor Real Madrid – Ajax.

Maar wat nou als je geen televisie of computer in de buurt hebt als Ajax in actie komt? Je kunt natuurlijk inschakelen op Radio 1, maar een voetbalwedstrijd zonder beeld is natuurlijk niet compleet. Gelukkig kun je dan gebruik maken van de Ziggo GO app! Zo hoef je ook onderweg of bijvoorbeeld tijdens je avond- of nachtdienst niets te missen van Ajax – Juventus. Ook handig: je kunt ook gebruik maken van Ziggo GO als je op vakantie bent binnen de Europese Unie.

Toegegeven: een wedstrijd van ruim anderhalf uur streamen, dat kost je flink wat MB’s. Voor de hele wedstrijd kun je al gauw rekenen op zo’n 1,5 GB. Daar gaat je databundel. Gelukkig hoef je je ook daar geen zorgen meer om te maken als je kiest voor een Sim Only abonnement van Vodafone. Die zijn namelijk super voordelig en als je al klant bent van Ziggo zelfs nóg voordeliger. Je krijgt dan tot €5 korting en gratis dubbele data. Altijd zorgeloos Ajax streamen onderweg? Voor €30,00 per maand heb je 80GB data en kun je dus zorgeloos iedere wedstrijd van Ajax streamen.