Zoals eerder aangekondigd heeft de AFCA Supportersclub ervoor gekozen om een grote inzamelingsactie te organiseren voor de bijna 2 jaar oude Nathaniël Roggeveld. AFC Ajax werkt hier aan mee.

De kleine Nathaniël was nog maar 20 maanden oud toen er neuroblastoom werd geconstateerd. Het is een vorm van kinderkanker, en wel de meest agressieve vorm. Nathaniël ondergaat inmiddels een behandeling, maar hij moet ook in de Verenigde Staten een dure behandeling ondergaan. Deze behandeling is helaas niet mogelijk in Nederland of Europa. De verzekering dekt lang niet alle kosten en daarom worden er diverse acties georganiseerd ter financiële ondersteuning.

Er is totaal rond de €100.000 euro nodig, tot 25 maart 2015 is er €61.956 euro opgehaald door diverse inzamelingsacties waaronder de veiling van voetbalschoenen en wedstrijdshirts van Ajax spelers en allerlei actie vanuit Ajax supporters. Medio juni / juli 2015 vertrekt Nathaniël naar Philadelphia. Een definitieve datum is pas kort van te voren bekend.

De AFCA Supportersclub wil voorafgaand aan de wedstrijd Ajax – Cambuur geld inzamelen door middel van een collecte. Wij vragen uw medewerking als seizoenkaarthouder door a.s. zondag 2 euro mee te nemen en te doneren aan 1 van de collectanten die te vinden zijn bij de verschillende ingangen. Wij hopen dat wij met deze actie Nathaniël en zijn ouders tegemoet kunnen komen en het overige bedrag willen wij storten aan de Ajax Foundation.

Indien u niet de beschikking heeft over een wedstrijdkaart voor a.s. zondag of niet in de gelegenheid bent de wedstrijd te bezoeken kunt u doneren aan de foundation, zie voor meer info: www.nathanielsvictoryfoundation.nl Ajax nieuws Ajax1.nl